Matemàticament campions a manca de la darrera jornada!

El nostre equip D s’ha enfrontat al Tàrrega B aquest darrer diumenge i ha guanyat 4-0.

El primer taulell va ser dominat per l’Alejandro, qui, amb blanques, va aconseguir que l’oponent abandonés. Defensant-se amb la defensa Caro-Kann, les negres van permetre que el nostre company guanyés espai i, aquest fet juntament amb el joc actiu, les blanques van aconseguir materialitzar l’avantatge. Les negres no van aconseguir recuperar-se i van acabar abandonant en un final amb dues peces de menys.

El segon taulell va ser dominat per la Yaiza. Les blanques van optar per l’obertura italiana amb l’atac Fegatello. La nostra companya no es coneixia bé la teoria i la van posar en una situació crítica on, o bé movia el rei i no s’enrocava o bé perdia una peça. Per sort, va intentar distreure el rival atacant l’enroc enemic i l’oponent va decidir centrar-se en la defensa en comptes de continuar amb el seu atac i va cometre una sèrie d’errors que van donar l’oportunitat a les blanques de fer escac i mat.

El tercer taulell va ser dominat pel Rafa. L’oponent va defensar-se amb la Caro-Kann, igual que el primer tauler. Les blanques, però, van jugar amb precisió, desviant les peces del rival per col·locar les seves, creant un atac a l’enroc enemic que va acabar en escac i mat.

El quart taulell va ser dominat pel Fran. Les blanques van optar per l’obertura dels quatre cavalls amb jugades profilàctiques per ambdós jugadors per evitar clavades. L’oponent va cometre un error al mig joc i, després de l’intercanvi de vàries peces,  el nostre company es trobava en una posició clarament superior on va aconseguir fer escac i mat.

Amb aquesta victòria, el nostre equip D es posiciona com a primer a la classificació i, tot i faltar una ronda, matemàticament ja és imbatible. Enhorabona equip!

  GEVA-CEA D   4 – 0   TÀRREGA B
1 Molero, Alejandro 1700 1 – 0 1421 Laviña, Adrià
2 Cano, Yaiza 1700 1 – 0 1427 Cuenca, Joan M.
3 Rodríguez, Rafael 1700 1 – 0 1387 Gomes, Aniol
4 Lamotte, Joan F. 1700 1 – 0 1343 Cuenca, Pau
Yaiza Cano Duarte

Yaiza Cano Duarte

Delegat GEVA-CEA D

20240310 GEVA-CEA D vs Tarrega B

GEVA-CEA D vs Tàrrega B

20240310 GEVA-CEA D vs Tarrega B

GEVA-CEA D vs Tàrrega B