El GEVA-CEA D aconsegueix la seva segona victòria davant el Vallfogona C

La segona jornada de la tercera categoria es tanca amb una nova victòria del equip andorrà al vèncer al tercer equip de Vallfogona C per 3-1.

El nostre equip presentava un ELO superior jugador a jugador, el que podria fer-li partir com a favorit, però, la major veterania dels rivals feia que els joves andorrans comencessin molt concentrats i motivats.

Aviat s’ha vist l’audàcia dels joves de GEVA que s’han avançat en els 4 taulers amb més o menys avantatge, però sempre per davant.

El Andría Ercoli, defensant el primer tauler, ha anat ràpidament millorant la seva posició i augmentant el seu avantatge davant un rival de molta més experiència, que no obstant això, no ha sigut capaç de frenar el jove andorrà en cap moment. El tauler numero 1 ha estat el primer en donar punt al equip.

En el quart tauler s’enfrontava el Boni Pérez amb el també més jove del equip contrari. L’andorrà tampoc va donar opcions al seu rival, i ja amb dos peons d’avantatge ha cedit una torre enverinada sobre la qual el seu rival s’ha abalançat, caient aquest en el parany que el Boni li havia tendit i des d’aquí li ha donat mat en 4 jugades aconseguint el segon punt

El tercer tauler el jugava el Nicolás Pérez i ja en els primers moviment va obtenir 2 peons d’avantatge que a poc a poc es van anar incrementant fins arribar a una situació insostenible per al contrincant que va perdre gran part de les seves peces fins a caure derrotat amb claredat en menys d’una hora i mitja.

L’última partida en acabar va ser la del 2n tauler representat per el Roger Sánchez. El nostre jugador va tenir un peó d’avantatge fins ben avançada la partida, mantenint la iniciativa de la mateixa en tot moment. La partida va estar oberta fins al final, però a la fi el lleidatà va aconseguir emportar-se el punt.

Bona jornada dels nostres joves escaquistes que ja sumen 2 punts.

  Vallfogona C   1 – 3   GEVA-CEA D
1 Berge, Jose M. 1462 0 – 1 1585 Ercoli, Andria
2 De la Fuente, Miguel A. 1373 1 – 0 1501 Sánchez, Roger
3 Fernández, Izan 1363 0 – 1 1411 Pérez, Nicolás
4 Casol, Joan B. 1182 0 – 1 1292 Pérez, Boni
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA D

20200126 R02 Vallfogona C vs GEVA-CEA D

Vallfogona C vs GEVA-CEA D

20200126 R02 Vallfogona C vs GEVA-CEA D

Vallfogona C vs GEVA-CEA D

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol