Amb la participació de Joan Moscoso i Vicens Santamaria.

Del 12 al 18 de novembre es va celebrar a Altea (Alacant), el primer Open Internacional Cap Negret amb categories supra 50 i supra 65 anys.
 
La bona organització i el perfecte allotjament a l’hotel Cap Negret, ubicat a escassos metres de la platja, van fer que els escacs reunissin un bon nombre de jugadors d’arreu del món i que fossin uns dies molt agradables pels nostres jugadors.
 
El torneig va tenir la participació de dos jugadors andorrans a la categoria de majors de 65 anys, en Juan Moscoso que va finalitzar el torneig amb 3 punts i en Vicens Santamaria que va acabar amb 5 punts de les 8 rondes disputades i va obtenir la novena posició a la classificació final.
 
Els guanyadors del torneig van ser el GM Keith C. Arkell a la categoria de majors de 50 anys i el MI Slobodan Kovacevic al grup de majors de 65 anys. Tanmateix, cal destacar la participació de dos grans jugadors veterans, en Manuel Alvarez de 102 anys i en Cesar Estrada de 87 anys, demostrant així un cop més que en els escacs no hi ha límit d’edat.
 
Felicitar a l’organització per la seva fantàstica gestió i el tracte rebut. Esperem que l’any que ve es torni a repetir, ja que ha estat un torneig molt agradable que ha demostrat la seva passió pel món dels escacs.​

Resultats i classificació final a chess-results.

Joan Moscoso Rodríguez

Joan Moscoso Rodríguez

President CEA | Delegat GEVA-CEA C