La Massana torna a procalamr-se campiona a l’Interparroquial

Aquest dissabte 18 de novembre pel matí, al local del GEVA, s’ha dut a terme el torneig interparroquial.

L’edició ha obtingut una participació de 4 parròquies (Andorra, Encamp, Escaldes-Engordany i La Massana) formades per 4 jugadors cadascuna. El torneig s’ha realitzat a doble volta, jugant un total de 6 partides amb un ritme de joc de 5 minuts més 3 segons d’increment per jugada.

Ha estat un torneig molt disputat entre els equips de La Massana i Andorra, ja que s’han acabat jugant disputant el torneig a l’última ronda on els tocava jugar junts i on els massanencs han aconseguit endur-se la victòria complerta.

Així doncs, l’equip format per la família de la Riva: el gran mestre Oscar de la Riva, la seva dona Sílvia Real, juntament amb les seves filles Ariadna i Jana de la Riva s’han proclamat campions d’aquesta edició de l’Interparroquial amb 19½ punts, superant als equips de l’Andorra amb 16, Escaldes-Engordany amb 11 i Encamp amb 1 punt.

Enguany, el torneig ha obtingut la participació de nous jugadors aficionats com en Victor Gil Den-Houting, en Xavier Ledo i en Julien Garcia que s’han animat juntament amb els seus fills a defensar les parròquies. Així doncs, jugadors molt joves (en Xavier Ledo i el Nil Gil de 7 anys, l’Àlex Garcia de 9 anys i en Ton Samarra de 12 anys) s’han atrevit a jugar amb els més grans i a escalfar motors pel Festival Escolar de Nadal, previst pel diumenge 17 de desembre.

Com cada any, ha estat un torneig on no han faltat les rialles entre els jugadors, destacant el bon ambient que hi ha entre els dos clubs del Principat (GEVA i CEA).

Per últim però no menys important, els jugadors han vingut vestits de color blau al torneig per col•laborar amb la campanya #GOBLUE que promou @unicefland pel dia Mundial de la Infància (demà, dilluns 20 de novembre) on es promou el benestar i la igualtat de drets de tots els nens d’arreu del món.

Finalment, agraïm la participació de tots els jugadors que han fet possible realitzar el torneig i esperem que l’any que ve s’incrementi el nombre de parròquies!

Galeria de fotografies a Flickr

 Classificació Final
 1. La Massana:  19,5 punts
 2. Andorra:    16,0 punts
 3. Escaldes:   11,5 punts
 4. Encamp:     1,0 punts
Júlia Muratet Carmona

Júlia Muratet Carmona

Professor FEVA | Àrbitre Nacional

IMG_20231118_114523

IMG_20231118_114603

IMG-20231118-WA0020

IMG_20231118_114531

IMG_20231118_114546

IMG-20231118-WA0018