Empat del GEVA-CEA C contra l’Alcoletge

Aquest passat diumenge el GEVA-CEA «C» va empatar en la seva visita a Alcoletge (categoria segona provincial). De primeres, acord amb les alineacions dels dos equips ja es veia un encontre igualat i en efecte, així va ser fins a l’últim moment.

Així doncs, el matx va començar de la següent manera, passades aproximadament un parell d’hores, si bé el jugador andorrà Ernest Navarro va perdre, el Boni Pérez va igualar l’encontre guanyant una partida amb molt avantatge material.

Seguidament, al cap d’una hora, la Nerea Pastor marcava un encontre 2-1 guanyant també la seva partida amb qualitat de més que va guanyar al mig joc. Un cop el Joan Moscoso acabés perdent una partida que fins al final estava igualada, el marcador representava igualtat 2-2.

Tanmateix, el Bonifacio Pérez també va haver d’assolir una derrota a una partida que semblava empatada amb una posició equilibrada. El Matt Henderson va ser qui va empatar l’encontre guanyant una partida molt disputada fins al final.

Finalment, va ser un encontre empatat, amb cap incidència i amb molt bon ambient, una sala de joc lluminosa i acollidora, així com un equip andorrà força unit en tot moment. Va ser un matx amb el qual podria haver passat  qualsevol cosa donat el fet que el nivell dels jugadors era bastant semblant pel que fa a l’ELO.

Per tant, un resultat just, la setmana vinent esperem més i millor!

  ALCOLETGE   3 – 3   ANDORRA C
1 Solé, Jaume 1854 0 – 1 1850 Henderson, Matt
2 Colell, Josep F. 1754 1 – 0 1782 Moscoso, Joan
3 Pascual, Jordi 1702 1 – 0 1710 Pérez, Bonifacio
4 Arbizu, Miguel A. 1678 1 – 0 1696 Navarro, Ernest
5 Mallo, Jordi 1491 0 – 1 1654 Pastor, Nerea
6 Egido, Ramon X. 1361 0 – 1 1385 Pérez, Boni
Nerea Pastor Jordà

Nerea Pastor Jordà

Jugador GEVA-CEA

20230219 Alcoletge vs GEVA-CEA C

Alcoletge vs GEVA-CEA C

20230219 Alcoletge vs GEVA-CEA C

Alcoletge vs GEVA-CEA C

20230219 Alcoletge vs GEVA-CEA C

Alcoletge vs GEVA-CEA C