L’equip C s’estrena amb una contundent victòria

L’equip C del GEVA-CEA ha iniciat la temporada a la Lliga, categoria Segona Provincial contra el Centre Ponent de Lleida. La ronda ha estat molt satisfactòria i el resultat ha estat d’un clar 6 a 0, tot demostrant la superioritat contra un rival que tot i això ha plantat cara.

El primer a acabar ha estat en Joan Moscoso, que en poc més de 15 jugades ha teixit una xarxa de mat contra la qual no es podia fer res. Seguidament, l’Ernest Navarro ha conduït un atac imparable contra l’enroc del rival, que ha acabat claudicant.

En Jordi Cots, amb una Defensa Holandesa que li ha estat favorable, ha demostrat la seva superioritat sense grans problemes, i en Mat Henderson ha caçat la dama del rival i ha tingut un desenllaç sense complicacions.

En David Sinfreu ha entrat en una Obertura Espanyola amb els colors invertits i no ha tingut problemes per imposar-se fent un mat de bella factura i, finalment, l’últim a acabar ha estat en Josep Maria Montraveta, que amb qualitat de més ha arribat a un final superior.

La propera ronda, contra el Mollerussa C a casa.

  ANDORRA C   6 – 0   Centre Ponent
1 Montraveta, Josep Mª 1925 1 – 0 1816 Tsupirov, Mikhail
2 Cots, Jorge 1873 1 – 0 1700 Piha, Ionut C.
3 Henderson, Matt 1850 1 – 0 1700 Dipo, Abdoulaye
4 Sinfreu, David 1818 1 – 0 1700 Adan, Manuel E.
5 Moscoso, Joan 1782 1 – 0 1700 Chakvetadze, Giorgi
6 Navarro, Ernest 1696 1 – 0 1700 Lapa, Florjan
Joan Moscoso Rodríguez

Joan Moscoso Rodríguez

President CEA | Delegat GEVA-CEA C