El GEVA-CEA revalida el títol i tercera posició per l’equip B

Aquest diumenge 15 de gener s’ha celebrat a Bellcaire la fase prèvia, grup de Lleida, de la Copa Catalana. Al torneig han pres part un total de 36 equips, competint durant vuit rondes a 10 minuts per jugador amb un increment de 5 segons per jugada.

El GEVA-CEA ha presentat dos equips, el GEVA-CEA »A» format pels jugadors Serni Ribera, Sergi Pham, Marc Gonzalez i Esteve Mateu i, i el GEVA-CEA »B» format pels jugadors Cristofer Luke, Jose Ribera, Júlia Muratet i David Sinfreu.

El GEVA-CEA A partia com a favorit per ELO amb l’objectiu de revalidar el títol aconseguit l’any anterior. Tot i això, no ha estat fins l’última ronda on s’ha proclamat campió i per la mínima, guanyant per desempat al Vallfogona al realitzar els 2 equips 23.5 punts.

A destacar l’actuació de Marc Gonzalez sense perdre cap partida i acabant amb 7.5 punts dels 8 possibles. Serni Ribera i Esteve Mateu han aconseguit 6 punts cadascú i Sergi Pham 4.

El GEVA-CEA B ha acabat en un meritós tercer lloc amb 21 punts, superant equips més favorits com el Lleida A i el Mollerussa A. Després d’un inici complicat, han començat a escalar posicions fins acabar jugant a l’última ronda en la taula 1, en un derbi contra el GEVA-CEA A, que ha acabat 2-2.

El millor jugador del B ha estat Cristofer Luke amb 6 punts, seguit de Jose Ribera i David Sinfreu amb 5.5 i Júlia Muratet amb 4 punts.

Així doncs, els dos equips del GEVA-CEA s’han classificat per jugar la final de la Copa Catalana el dia 30 d’abril on s’enfrontaran als millors equips de les seves respectives categories, sens dubte, un gran repte pels nostres jugadors!

Galeria de fotografies a Flickr
Enllaç a chess-results

Esteve Mateu Guiu

Esteve Mateu Guiu

Jugador GEVA-CEA

20230115 (5)

Serni Ribera

20230115 (1)

Cristofer Luke

20230115 (8)

Sergi Pham

20230115 (4)

Josep Ribera

20230115 (3)

Marc González

20230115 (2)

Júlia Muratet

20230115 (6)

Esteve Mateu

20230115 (7)

David Sinfreu