Andria Ercoli campió del torneig amb claredat!

El dimarts dia 20 de desembre es va celebrar a Andorra el 4rt Torneig Juvenil de Nadal d’Andorra, l’últim campionat d’escacs al Principat de l’any a les magnífiques instal·lacions del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

El torneig es va celebrar a 6 partides per sistema suís a un ritme de 5 minuts per jugador amb un increment de 2 segons per jugada on van participar un total d’onze jugadors, baixes d’última hora va fer que el nombre d’inscrits baixés una mica respecte a la previsió inicial.

Com era d’esperar en un torneig Juvenil a les portes de les vacances de Nadal, l’ambient va ser molt alegre, els participants van gaudir d’una estona jugant a escacs però van aprofitar les estones entre partides, abans de començar i al finalitzar el torneig per xerrar i riure entre ells.

El torneig el va guanyar l’Andria Ercoli que va guanyar totes les seves partides algunes, però, molt lluitades. El segon classificat va ser el Jaime Chaderat i va completa el podi el Boni Pérez.

En aquests dies pròxims a les vacances de Nadal tant esperades sobretot per els infants tot ha de ser il·lusió, alegria i festivitat així que tots els participants van obtenir un regal de part del Comú d’Andorra i uns torrons tan característics d’aquestes dates per celebrar amb la família.

Des del Centre d’Escacs d’Andorra aprofitem per desitjar-vos unes Bones festes i un Bon Nadal!

Galeria de fotografies a Flickr

Cristofer Luke Brezmes

Cristofer Luke Brezmes

Candidate Master | Professor FEVA

IMG_20221220_175708

IMG_20221220_185751

IMG_20221220_175742

IMG_20221220_191126