Esteve Mateu campió del tradicional torneig ràpid de Nadal

Aquest dissabte 17 de desembre s’ha celebrat sota l’organització del Centre d’Escacs d’Andorra el tradicional campionat de partides ràpides de Nadal, competició que habitualment serveix per acomiadar l’any i que enguany a més s’ha recuperat ja que la darrera edició fou el 2019.

Enguany hi han pres part 16 jugadors que s’han enfrontat per sistema suís a set rondes amb un ritme de joc de 3 minuts més 2 segons per jugada, que en un ambient força distés lluitaven per endur-se premis en espècies com torrons, xampany, galetes, i demès productes típics d’aquestes festes.

Un cop disputades les set partides dos jugadors han acabat al capdavant de la classificació empatats a punts, Esteve Mateu i Oscar de la Riva, fruit de sis victòries i les taules en el seu enfrontament directe. Gràcies al millor desempat Esteve s’ha endut el triomf final i per tant la panera del primer premi mentre que l’Oscar, campió de la darrera edició celebrada quedava relegat a la segona plaça.

La tercera plaça fou per en Joan Guerra amb 5 punts, mentre que les dues darreres paneres foren per Cristofer Luke i Francesc Rechi, quart i cinquè respectivament, gràcies al millor desempat entre els jugadors de 4 punts, superant així l’Ariadna de la Riva, Júlia Muratet i Bonifacio Pérez que havien totalitzat la mateixa puntuació.

La resta de jugadors, però, no han marxat amb les butxaques buides, ja que hi havia premis en espècies per tothom. El torneig ha finalitzat amb el tradicional aperitiu nadalenc que ha servit per comentar tots els èxits aconseguits al llarg d’aquesta temporada.

Aprofitem la crònica per desitjar a tothom un Bon Nadal i un Bon Any Nou!

Galeria de fotografies a Flickr

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

IMG_20221218_110558

IMG_20221218_105520

IMG_20221218_115617

2022 Rapides Nadal CEA