Esteve Mateu campió d’un torneig molt disputat!

Aquest divendres 17 de desembre es va celebrar al local social del GEVA una nova edició del torneig social GEVA-CEA on prenen part jugadors d’ambdós clubs. Enguany la participació era molt limitada i finalment hi han pres part 13 jugadors que han jugat un torneig suís a 6 rondes amb un ritme ràpid de 5+3.

La presència de jugadors experimentats i jugadors joves amb progressió ha estat precisament el que ha provocat que aquesta edició hagi estat molt disputada i de fet el campió no s’ha decidit fins la darrera ronda on fins a 5 jugadors podien aconseguir la primera plaça ja que entre ells les diferències de puntuació eren mínimes.

Finalment, gràcies a la seva victòria en la darrera ronda combinada amb els resultats dels altres jugadors, ha estat Esteve Mateu qui amb 5 punts ha aconseguit en solitari la primera plaça. Han completat el podi dos jugadors joves amb 4½. El sub14 Serni Ribera ha acabat, gràcies al millor desempat, el segon lloc. Amb els seus darrers resultats no sorprén trobar-lo novament al podi! La tercera plaça ha estat pel jugador sub16 Marc Martínez després de realitzar un excel.lent torneig.

En Cristofer Luke, que va liderar la prova amb 4 punts sobre les 4 primeres partides, ha acabat en el quart lloc amb aquesta puntuació degut a dues derrotes consecutives. Una llàstima ja que ho tenia tot de cara per endur-se la victòria.

Amb aquest torneig acomiadem l’any i esperem que el 2022 permeti tornar a la normalitat competitiva ja que malauradament la situació actual no ha permès que s’hagin pogut organitzar tots els esdeveniments previstos. Aprofitem de pas la crònica per desitjar a tothom unes bones festes i una bona entrada d’any!

Galeria de fotografies a Flickr
Torneig a Chess-results

Oscar de la Riva Aguado

Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

2021 Social GEVA-CEA

2021 Social GEVA-CEA

2021 Social GEVA-CEA

2021 Social GEVA-CEA