Aleix Guil Fité campió del torneig

El passat dimarts, 14 de desembre, es va celebrar al local del Centre d’Escacs d’Andorra a Ciutat de Valls una nova edició del Torneig Juvenil de Nadal. 

Al torneig van participar vuit jugadors. Alguns d’ells podríem dir que són veterans ja que porten varies edicions, però per d’altres era el seu primer torneig. Malauradament, degut a la situació sanitària, alguns nens no van poder assistir, una llàstima ja que estaven molt il·lusionats i amb moltes ganes. 

El torneig es va disputar per sistema lliga, on tots els jugadors juguen entre ells, a un ritme de cinc minuts per jugador. 

L’Aleix Guil va tornar a ser el campió d’aquesta edició guanyant totes les seves partides i demostrant molt bon nivell. El segon classificat fou en Biel Ramírez amb un total de sis punts, perdent només amb el campió, mentre que el tercer classificat va ser en Ruben De Almeida amb un total de cinc punts. 

Cal felicitar a tots els participants perquè, tot i ser el primer torneig d’alguns i portar poc temps practicant escacs, totes les partides van ser molt interessants i van poder posar en pràctica tot el que estan treballant per millorar i aprendre més sobre aquest fascinant joc.

Des del Centre d’Escacs d’Andorra aprofitem per desitjar-vos unes Bones festes i un Bon Nadal!

Galeria de fotografies a Flickr

Cristofer Luke Brezmes

Cristofer Luke Brezmes

Candidate Master | Professor FEVA

2021 Juvenil Nadal CEA

2021 Juvenil Nadal CEA

2021 Juvenil Nadal CEA