Empat davant l’Alcoletge

El GEVA-CEA D ha empatat en la jornada d’avui el seu encontre enfront l’Alcoletge. Malgrat que per ELO els jugadors andorrans eren lleugerament superiors el cert és que el matx s’ha presentat molt igualat.

Per part local han aconseguit la victòria la Maria i el Guillem, mentre que han perdut la Carolina i la Diana, aquesta darrera desprès de diverses errades que li han acabat costant la partida. Cal destacar avui el debut de la Carolina (jugadora sub10) en el primer tauler de l’equip, i malgrat que ha perdut el fet de que hagi començat a foguejar-se en una competició com aquesta és una molt bona notícia ja que li pot servir de preparació per les finals catalanes per edats en les que haurà de prendre part.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA D 2 – 2 ALCOLETGE
1 Lacuesta, Carolina 1753 0-1 1720 Andres, Jaume
2 Galera, Maria 1724 1-0 1711 Sierra, Gerard
3 Da Rocha, Diana 1714 0-1 1700  Orna, Jose Antonio
4 Sasplugas, Guillem 1706 1-0 1700  Hernàndez, Carlos