75th Internet based FIDE Arbiters’ Seminar (ITA)

La jugadora i àrbitre del Principat Alexandra Muratet Carmona va prendre part en el 75è Seminari per Àrbitre FIDE celebrat on-line del 15 al 20 de juny del 2020 i sota la organització de la Federació Italiana d’Escacs i l’auspici de la FIDE.

El conferenciant fou el IA Nikolopoulos, Panagiotis (GRE), conferenciant de la FIDE, mentre que l’assistent en aquest curs fou el IA Biagioli, Marco (ITA). L’idioma del seminari fou l’anglès.

En el seminari hi van prendre part 13 àrbitres de nou Federacions (AND, AUT, BLR, GRE, MKD, RSA, SWE, USA e ITA) i tots ells van realitzar l’examen, que es va dur a terme després de finalitzar les conferencies realitzades per Zoom.

Només tres d’ells van superar la prova i se’ls atorgarà una norma pel títol d’àrbitre FIDE, després de l’aprovació en el proper Consell de la FIDE.

Felicitem així a l’Alexandra que fou un dels tres àrbitres que va superar l’examen i a qui només li queda realitzar les normes escaients com àrbitre auxiliar en tornejos internacionals per acabar aconseguint aquest títol.

Més informació a la web de la FIDE Arbiter’s Comission.