Marc Pericas es queda sol al capdavant

Marc Pericas s’ha quedat sol al capdavant de la classificació un cop celebrades 6 rondes. A la cinquena ronda es va produir la partida de la jornada entre Pericas i Gras que va finalitzar en taules. Fou gràcies als resultats de la sisena ronda en que en Ferran Gras no va passar de l’empat amb en Marc Torrent que en Marc Pericas assolia el primer lloc en solitari de la classificació gràcies a la seva victòria enfront Marc Obregon.

Quan falten tant sols dues partides per jugar-se la diferència de mig punt sobre el seu perseguidor pot arribar a ser decisiva, en especial si aconsegueix la victòria en la setena ronda en que en Marc s’enfrontarà al fins ara jugador revelació, Daniel González, que es troba amb 4,5 punts després d’haver vençut Marc Gasa i Marc Santos respectivament.

En aquests moments, per tant, la classificació és la següent: Marc Pericas 5,5; Ferran Gras 5; Daniel González i Marc Torrent 4,5; Diana da Rocha, Eric Casanovas, Marc Obregon i Maria Galera 4.

2011_Juvenil Andorra (2)

Daniel González vs Marc Torrent

2011_Juvenil Andorra (8)

El jugador sub14, Marc Obregon

2011_Juvenil Andorra (3)

Vista parcial de la sala de joc...