Brillant tancament de temporada davant el primer equip de La Seu

El GEVA-CEA D s’ha imposat per un rotund 3-1 al equip A de La Seu d’Urgell en el últim partit de la temporada celebrat en les nostres instal·lacions

El primer tauler estava defensat per l’Andria Ercoli, que s’enfrontava a un duríssim rival amb 230 punts més d’ELO que ell i molta veterania. El local ha portat tota la partida la iniciativa, amb dos peons d’avantatge, que ha sabut mantenir fins al final, la qual cosa ha estat clau per a un triomf que ha despertat moltíssima expectació entre tots els assistents que reconeixien el gran talent del nostre jove jugador.

El segon tauler enfrontava al Jaume Chaderat contra un experimentat i dur jugador que ha present una dura batalla des del principi. El visitant amb molt més ELO que l’andorrà ha aprofitat una jugada feble del local per guanyar-li material crític. En Jaume no s’ha doblegat i ha plantat una dura batalla en tot moment, però finalment el seu rival no ha tingut cap error i no ha pogut guanyar el punt.

El Nicolas Pérez a la tercera taula ha tingut una altra bona partida i en un favorable començament ha aconseguit 3 punts d’avantatge que han estat determinants per treure la iniciativa durant tota la partida i no deixar cap opció a la seva dura rival que partia amb molt més ELO.

El més jove de la competició, el Boni Pérez, tornava a participar en l’última jornada amb moltes ganes de sumar punt per l’equip i així ho ha fet. Contra una rival en teoria més forta, ha començat una partida molt assossegada en què ha desenvolupat molt bé les seves peces des del principi que li ha servit per anar guanyant material pas a pas fins que ha desbordat a la seva rival i ha guanyat clarament el punt.

Bona temporada de debut per l’equip D, que havent no jugat una jornada queda classificat en la part alta de la competició. Enhorabona a tots els 9 participants que s’han rotat en les 4 posicions i han aconseguit aquest bon resultat.

  GEVA-CEA D   3 – 1   La Seu d’Urgell
1 Ercoli, Andria 1585 1 – 0 1815 Moles, Esteve
2 Chaderat, Jaume 1494 0 – 1 1760 Vaño, Josep
3 Pérez, Nicolás 1411 1 – 0 1552 Ribó, Martina
4 Pérez, Boni 1292 1 – 0 1428 Ribó, Bruna
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA D

20200301 GEVA-CEA D vs La Seu

GEVA-CEA D vs La Seu

20200301 GEVA-CEA D vs La Seu

GEVA-CEA D vs La Seu

20200301 GEVA-CEA D vs La Seu

GEVA-CEA D vs La Seu

20200301 GEVA-CEA D vs La Seu

GEVA-CEA D vs La Seu

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol