Derrota enfront el Centre Ponent

Aquest diumenge el GEVA-CEA C ha jugat la última ronda de la Lliga Catalana al Centre Penitenciari Ponent en un encontre que l’equip ha perdut amb claretat.

Al primer taulell en Marc no ha pogut amb un jugador colombià que superava al jove andorrà amb ELO internacional malgrat portar la partida molt be durant més de dues hores. En un moviment d’error de càlcul del Marc menjant una peça contraria que estava a l’atac amb dama en comptes de rei, ha permès entrar a la dama contrària i ha acabat derrotat pel jugador rival que ho ha aprofitat perfectament.

En Joan Moscoso, que avui defensava el segon tauler, ha començat amb un bon plantejament en l’obertura i portava la partida controlada, però en el mig joc, un descuit, potser fruit del cansament, sempre és més complicat jugar després d’aixecar-se a les 6h, s’ha deixat una torre neta i li ha estat impossible recuperar-se.

En el tercer taulell, en Josep Maria ha controlat la partida des de principi a fi, tot i que l’oponent no feia errades i ha hagut de jugar concentrat en tot moment per rematar la bona feina que feia i així acabar guanyant.

L’Ernest en el quart taulell ha perdut una partida gens controlada on poc a poc el rival li ha guanyat terreny sense deixar-li opcions.

Al cinquè taulell en Roger no ha vist i no coneixia una combinació on el contrari li ha atrapat la dama. Ha hagut de canviar dama per torre i alfil, al final encara amb moltes opcions, però ha errat en el càlcul al defensar un peó a punt de coronar i ha perdut.

En el sisè taulell l’Aleix, el Jove jugador, encara amb falta d’experiència contra jugadors que el superen en edat, no ha tingut opcions i poc a poc el contrari l’ha anat atrapant, guanyant-li peces ja decisives cara a no tenir opcions de lluitar per la partida.

Final de temporada per l’equip C, mantenint la categoria. Moltes gràcies a tots/es els que han participat en aquesta temporada amb l’equip, ja que no ha estat fàcil amb tanta rotació de jugadors/es al dependre de les llistes dels equips A i B. De totes maneres, bona temporada, així que felicitats a tots/es i fins la propera temporada!

  GEVA-CEA C   1 – 5    Centre Ponent
1 Sánchez, Marc 1824 0 – 1 1834 Piedrahita, Guillermo
2 Moscoso, Joan 1793 0 – 1 1764 Tsupirov, Mikhail
3 Montraveta, Josep Mª 1762 1 – 0 1700 Tamliani, Davit
4 Navarro, Ernest 1701 0 – 1 1669 Pinheiro, Claude
5 Sánchez, Roger 1501 0 – 1 1700 Farras, Francesc
6 Guardia, Aleix 1316 0 – 1 1617 Molina, Antonio
Miquel Sánchez

Miquel Sánchez

Delegat GEVA-CEA C

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol