Jornada negra contra el Tàrrega B a casa

La cinquena jornada celebrada a casa s’ha tancat amb una derrota per 3-1 davant el Tàrrega B que es presentava com a líder de la competició.

L’equip lleidatà va presentar un equip més potent que en les jornades anteriors i encara que el nostre equip estava més reforçat que mai, no va ser capaç de vèncer.

L’Ariadna de la Riva defensava el primer tauler davant d’un rival amb moltíssima potència per a la categoria. Va jugar molt bé la seva partida fins que una jugada feble va ser aprofitada pel seu competidor per bloquejar diverses peces i agafar un avantatge definitiu per al desenllaç.

El Jacques Chaderat en el segon tauler, segueix imbatut a la temporada. Malgrat un començament en què el seu rival va aconseguir doblar dos peons i deixar-lo en una posició aparentment més feble, però, va saber reorganitzar les seves peces i com és habitual en ell, aviat va començar amb l’atac, no deixant cap opció al seu rival que va estar tota la partida intentant alliberar-se de l’atac del andorrà. Un altre punt que suma per l’equip el Jacques!.

La Jana de la Riva, partia del tercer tauler enfront d’un rival que havia fet molt bon campionat fins a la data. El visitant va anar guanyant alguns peons a l’andorrana, que a meitat de la partida veient que tenia desavantatge de material i amb poques peces no va veure opcions de puntuar i no va continuar.

El Nicolas Pérez jugava aquesta jornada al quart tauler davant d’un rival amb un ELO similar. El Nico va començar molt sòlid i controlant totalment la partida, arribant a tenir un avantatge de fins a 4 peons en la part final de la partida. Fruit de la pressió pel temps i potser per un excés de confiança va cometre un greu error que li va fer perdre la dama, la qual cosa, tot i seguir jugant, va ser irrecuperable i va perdre el seu punt i la imbatibilitat en el torneig.

L’equip encara la part final del torneig amb moltes ganes de seguir fent-lo bé i creixent!

  GEVA-CEA D   1 – 3   Tàrrega B
1 De la Riva, Ariadna 1774 0 – 1 1893 Parra, Antoni
2 Chaderat, Jaume 1494 1 – 0 1600 Hurguis, Vasile-A.
3 De la Riva, Jana 1446 0 – 1 1502 Silva, Gerard
4 Pérez, Nicolás 1411 0 – 1 1428 Parra, Toni
Bonifacio Pérez Cortés

Bonifacio Pérez Cortés

Delegat GEVA-CEA D

20200216 GEVA-CEA D vs Tarrega B

GEVA-CEA D vs Tàrrega B

20200216 GEVA-CEA D vs Tarrega B

GEVA-CEA D vs Tàrrega B

20200216 GEVA-CEA D vs Tarrega B

GEVA-CEA D vs Tàrrega B

20200216 GEVA-CEA D vs Tarrega B

GEVA-CEA D vs Tàrrega B

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2020
Bases Lliga Catalana 2020
Galeria Fotografies a Flickr

Sala de joc LLIGA CATALANA 2020
Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol