Fàcil victòria enfront el Bellpuig per 8 a 2

En aquesta novena i darrera ronda de la Lliga a Preferent rebíem al Bellpuig que tenia opcions de salvar-se encara. Per part nostra ja ens havíem assegurat la permanència fa un parell de rondes però no anàvem a posar les coses fàcils i volíem com sempre disputar el matx amb la màxima il·lusió i motivació.

En el tauler 4, el Marc Martínez ha realitzat una molt bona partida amb un joc sòlid i estructurat. El seu oponent ha plantejat una apertura Anglesa amb les peces blanques. Ja d’inici el Marc ha guanyat un peó i poc a poc ha ofegat el joc del seu adversari i amb un bon atac final ha sumat el punt.

En el 10è tauler, l’apertura ha estat desfavorable pel Marc Sánchez però poc a poc i jugant millor ha igualat la posició per acabar guanyant en un final de torres després d’una errada del seu rival (2-0).

El Serni Ribera ha plantejat una defensa Siciliana Pelikan, ha guanyat ràpidament un peó i la iniciativa. Al mig joc jugant molt bé ha fet una jugada tàctica que li ha donat avantatge decisiva i ha guanyat el punt.

El Jaume Alcón ha aprofitat que el seu adversari ha deixat una debilitat per guanyar primer un peó i la iniciativa. A continuació, jugant bé i després d’una errada del seu contrincant ha guanyat peça, ha obert la posició i quan ja ho tenia tot a favor el seu rival ha abandonat ja que no podia evitar la coronació (4-0).

En el 1r tauler, l’Àlex Alcón, s’enfrontava a un fort jugador i s’ha vist sorprès en l’apertura, ha perdut un peó, fet que ha suposat anar a remolc en el joc i avançant la partida la situació s’ha complicat i ha acabat cedint el punt.

El Jordi Fuster ha realitzat una bona partida, controlant la situació i portant la iniciativa en tot moment per guanyar un final molt ben portat.

El Marc Morente, en el tauler 3, ha jugat una partida molt igualada de principi a fi, i en una posició totalment igualada, finalment els dos jugadors han signat les taules i l’equip ja obtenia la victòria en el dia d’avui (5,5-1,5).

L’Ariadna de la Riva ha jugat molt bé, ha aprofitat una debilitat per agafar avantatge i la iniciativa en el joc, i jugant de forma precisa i concentrada ha guanyat en un final ben portat.

En el 2n tauler, els dos jugadors han anat a sorprendre i la posició semblava una mica estranya però el Pepe Ribera ha jugat un gran final que l’ha portat a guanyar la partida.

El David Gorgues ha jugat molt bé, el seu adversari ha plantejat una defensa Siciliana, i la posició es decantava pels nostres interessos però en el final el David ha comès una errada i la situació s’ha igualat fet que ha portat a signar les taules (8-2).

L’equip acaba la temporada amb 5,5 punts de 9 rondes, a la part alta de la taula, cinquè classificat amb la mateixa puntuació que el quart, i jugant cada ronda millor i amb més confiança. Aquest jove equip ha demostrat tenir nivell per aquesta categoria i fins i tot aspirar a més de cara al curs vinent amb aquesta progressió.

Felicitar tot l’equip pel seu joc, treball i dedicació, i fins la temporada vinent on segur els nostres joves arribaran encara més preparats i experimentats.

ANDORRA B 8 – 2 Bellpuig
1 Alcón, Àlex 2036 0 – 1 2164 Verdes, Ramon
2 Ribera, Josep Mª 2022 1 – 0 2114 Farre, Julià
3 Morente, Marc 1968 ½-½ 1965 Boldu, Josep
4 Martínez, Marc 1968 1 – 0 1815 Cabestany, Xavier
5 Gorgues, David 1889 ½-½ 1790 Pages, Jose
6 Ribera, Serni 1875 1 – 0 1776 Nadal, Ramon
7 Alcón, Jaume 1776 1 – 0 1772 Alferez, Ramon
8 Fuster, Jordi 1753 1 – 0 1724 Bordera, Jaume
9 De la Riva, Ariadna 1675 1 – 0 1705 Escale, Jose
10 Sánchez, Marc 1725 1 – 0 1628 Gil, Gerard
Martí Martínez Balastegui

Martí Martínez Balastegui

Delegat GEVA-CEA B

20190317 GEVA-CEA B vs Bellpuig

GEVA-CEA B vs Bellpuig

20190317 GEVA-CEA B vs Bellpuig

GEVA-CEA B vs Bellpuig

20190317 GEVA-CEA B vs Bellpuig

GEVA-CEA B vs Bellpuig

20190317 GEVA-CEA B vs Bellpuig

GEVA-CEA B vs Bellpuig

20190317 GEVA-CEA B vs Bellpuig

GEVA-CEA B vs Bellpuig

20190317 GEVA-CEA B vs Bellpuig

GEVA-CEA B vs Bellpuig

Per més informació visiteu els següents enllaços:

Portal Lliga Catalana 2019
Bases Lliga Catalana 2019
Galeria Fotografies a Flickr

Antiga Casa Pairal d’Andorra la Vella
Carrer Prat de la Creu 68 – Plaça Lídia Armengol
Sala de Joc per la Lliga Catalana 2019 de TOTS els equips del GEVA-CEA