Bon torneig pel Marc Martínez en el XI Open d’escacs actius del Foment Martinenc

El passat dissabte 6 d’abril es va disputar el XI torneig d’escacs actius del Foment Martinenc a Barcelona. Un torneig a 9 rondes (5 al matí i 4 a la tarda) de 15 minuts + 5 segons per jugada, amb un total de 81 participants, una desena titulats i amb un bon nivell en general.

Es presentava un bon dia d’escacs, amb bon temps, unes condicions de joc perfectes i bon ambient en el mític club barceloní.

Pel que fa a la participació andorrana, continuant amb la seva progressió i formació, es va desplaçar el jove jugador Marc Martínez que va realitzar un bon torneig, jugant amb rivals teòricament superiors de rànquing, agafant més experiència i guanyant alguns d’ells. Finalment, va acabar amb 5,5 punts, en la 21ena posició (sortia 54) i guanyant 76 punts d’ELO FIDE ràpid.

El podi va ser per 3 jugadors titulats, el favorit i Gran Mestre Miguel Muñoz del club Sant Martí es va imposar en el torneig amb 7,5 punts. La segona plaça va ser pel Mestre FIDE Cristian Fernández del Mollet també amb 7,5 punts i el 3r lloc va correspondre al Mestre Internacional Marcelo Panelo del Badalona amb 7.

L’entrega de premis es va realitzar al finalitzar el campionat per la Patrícia Llaneza i el president del club Jordi de la Riva que també va jugar l’Obert i a l’última ronda, en el 1r tauler, es va disputar el 1r lloc amb el que seria el campió.

Bon torneig i bona organització, agrair l’entrega, el tracte i l’esforç dels organitzadors i fins la propera.

Galeria de fotografies a Flickr
Enllaç a chess-results
web Foment Martinenc

20190406 Actiu Foment Martinenc

Sala de joc

20190406 Actiu Foment Martinenc

Marc Martínez Gámiz (SUB14)