Ple! 8 de 8 a falta d’una ronda

La jornada d’avui es presentava relaxada, ja que ens enfrontàvem a un rival, teòricament, força inferior, Guernsey. Però res més lluny de la realitat, s’ha guanyat per la mínima 2,5 a 1,5.

En el primer tauler l’Òscar, ha tingut una victòria còmoda, al entregar un peó per activar totes les seves peces, i en què finalment ha aconseguit caçar una torre enemiga al mig del tauler!

La primera victòria ha arribat al segon tauler, a mans del Robert, en que ha liquidat la partida en només una hora i mitja de joc. S’ha aprofitat d’una errada tàctica del jugador guernseiès la qual feia que s’enfonsés tota la posició i ha hagut d’abandonar.

Amb dos victòries el matx semblava gairebé decidit. No obstant, al tercer tauler, el nostre «pichichi», el Daniel, ha patit la primera derrota, ja que s’ha menjat un peó enverinat, i el seu rival ho ha sabut aprofitar i no ha donat cap opció al nostre jugador.

Finalment, al quart tauler, el Raül ha aconseguit molt bona posició, amb dos peons d’avantatge, però veient la situació del matx, en què era suficient sumar mig punt més, ha decidit proposar taules, i així assegurar la victòria.

Demà es juga la última ronda, i sent líders amb una victòria d’avantatge sobre el segon classificat, Mònaco, no hi ha motius per no ser optimistes, però sempre mantenint la concentració, i seguir jugant com ho hem estat fent fins ara.

  Guernsey   1½ – 2½   Andorra
1 Hamperl, Fred 2066 MF 0 – 1 2459 GM De la Riva, Oscar
2 Rowe, Peter 1972 CM 0 – 1 2427 MI Alomà, Robert
3 Hale, Andrew 1893 CM 1 – 0 2271 MF Gómez, Daniel
4 Nevska, Gerda 1790 ½ – ½ 2144 MF Garcia, Raul
Jordi Fluvià Poyatos

Jordi Fluvià Poyatos

Mestre Internacional | Professor FEVA

20190329 San Marino R08

Guernsey vs San Marino

20190329 San Marino R08

Robert Alomà (AND)

20190329 San Marino R08

Oscar de la Riva (AND)

20190329 San Marino R08

Daniel Gómez (AND)