Gukesh D augmenta l’avantatge a 2 punts

Contínua el passeig triomfal de l’Indi Gukesh D. El jove MI està demostrant una clara superioritat sobra la resta de participants.

En canvi la vuitena ronda no ha sigut favorable pels jugadors Andorrans.

El Serni Ribera ha perdut amb el jugador de Estats Units Kumar Naman. Un error tàctic ha permès guanyar un peó al jugador nord-americà que ha partir d’aquest moment ha augmentat la pressió transformant l’avantatge en un atac decisiu.

El Jaume Alcon jugava davant el jugador de Kazakhstan Bekbauov Noel. Amb les peces blanques en Jaume disposava d’un prometedor atac, però un error en l’ordre de jugades ha fet canviar les tornes deixant el seu rei sense defensa possible.

Avui ha sigut el Marc Sanchez qui ha jugat una maratoniana partida. Desprès de 5 hores de lluita ha aconseguit fer taules amb el jugador Servi Davidov Lazar. Molt treballat empat d’en Marc davant un rival que el superava clarament en el ranking.

20181112 Santiago R08

Jaume Alcón (AND) vs Noel Bekbauov (KAZ)

20181112 Santiago R08

Serni Ribera (AND) vs Naman Kumar (USA)

20181112 Santiago R08

Marc Sánchez (AND) vs Lazar Davidov (SRB)

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor