El Rus Murzin Volodar derrota al líder Guksh D

Sorpresa en el mundial s/12. Quan semblava que ja ningú podria aturar al líder Guksh D, el rus Murzin Volodar, amb les peces negres li ha vençut en una bona partida d’atac.

La classificació continua amb Guksh ocupant la primera posició amb 8 punts, seguit per Murzin Volodar amb 7,5 punts.

Per als nostres jugadors avui no ha sigut un bon dia.

El Serni Ribera ha perdut davant l’Italià Fava Achille amb les peces negres. El Serni ha jugat la seva favorita defensa siciliana, obtenint bones possibilitats de victòria. Però un error de càlcul li ha deixat sense opcions.

El Jaume Alcon, també amb les peces negres ha caigut davant el jugador del Líban Arkadan adib. La partida, una defensa Eslava, s’ha complicat molt en el mig joc on les blanques han aprofitat millor les seves possibilitats d’atac.

El Marc Sanchez ha perdut davant el Grec Magalakis Stefanos amb les peces negres. El jugador Grec ha plantejat una obertura Anglesa i el Marc ha mantingut la posició igualada fins que un error en el final ha permès obtenir la victòria al jugador Grec.

20181113 Santiago R09

Adib Arkadan (LBN) vs Jaume Alcón (AND)

20181113 Santiago R09

Achille Fava (ITA) vs Serni Ribera (AND)

20181113 Santiago R09

Stefanos Magalakis (GRE) vs Marc Sánchez (AND)

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | National Instructor