Javier Habans continua al capdavant de la classificació

A falta d’una ronda per acabar el torneig, Javier segueix enlluernant amb el seu joc. A la jornada del mati ha guanyat al representant Andalus Garrido Ernesto una molt bona partida. Per la tarda ha fet taules (el primer mig punt que ha cedit fins ara) amb el jugador valencià Ballver Maxim.

Parlant amb uns dels delegats de la federació Navarra, el gran mestre Jesus de la Villa, ens deia que és un talent natural i els sorprèn cada dia. Es un veritable espectacle veure-li jugar. Les seves jugades no se corresponen amb l’imatge d’un nen tan petit.

El nostre representant, Jaume Alcón Llosada, ha fet taules pel matí en una partida molt lluitada, per la tarda ha equivocat l’ordre de jugades a l’obertura, i ràpidament la posició s’ha ensorrat, obligant al nostre jugador a rendir-se.

Demà l’ultima ronda i després el torneig de partides ràpides.

A continuació els enllaços per poder seguir el torneig:

20160701 Ct Espanya sub10

Jaume Alcón Llosada vs Roger Bernadó

20160701 Ct Espanya sub10

Aprofitant el temps lliure!