Tirana (Albània), del 25 d’agost al 2 de setembre

Ahir va començar a Tirana el sisè Campionat dels països Francòfons amb un total de 132 jugadors.

Els representants Andorrans Robert Alomà i Raül Garcia han començat amb sendes victòries. En Robert amb les peces negres s`ha imposat al jugador local Bushi Edmond, mentre que en Raúl ha guanyat amb les peces blanques al també jugador local, Lutjifa Kin.

El torneig es disputa al Museu Nacional de Tirana, ubicat al centre de la ciutat i a 20 metres de l’Hotel on s’allotgen els jugadors. Aquest detall és molt important ja que no es necessari dependre d’un vehicle per desplaçar-se.

Tirana i Albània, capital i país son bastants desconeguts pels habitants d’Europa Occidental. Amb el poc temps que hem tingut per veure, sembla una ciutat dinàmica que combina edificis nous i també arquitectura que recorda el temps de l’època Soviètica.

Avui dilluns hi ha jornada doble, per tant el dia es presenta més difícil i amb enfrontaments més durs.

Galeria de fotografies a Flickr
Enllaç a chess-results

Raul Garcia Paolicchi

Raul Garcia Paolicchi

Mestre FIDE | Professor FEVA

2018 Tirana

Hotel (Tirana)

2018 Tirana

Sala de joc