Segon lloc per en Marc Martínez

Aquest diumenge 11 de juny s’ha celebrat un torneig de fi de curs organitzat pel club d’escacs Balaguer en el qual hi erem convidats al igual que altres clubs (Monzón – Balàfia /ADEJO – Balaguer i Andorra)

Trenta-cinc escaquistes han disputat 8 rondes a 10 minuts en la plaça del poble sota unes carpes amb un temps esplèndid i una molt bona organització.

El nostre representant en Marc Martínez (sub12) va fer una molt bona actuació quedant 2n classificat (i millor sub 12), cedint unes taules i una única derrota enfront la campiona juvenil d’aragó amb 1900 d’ELO i guanyadora del torneig.

Just desprès de l’entrega de premis s’ha fet un dinar de germanor entre tots plegats per acabar gaudint d’un dia molt cordial i maco.

També en el dia d’avui hi havia l’entrega de premis, pel nostre segon equip, de la Lliga de 2n divisió de Lleida. Hem recollit el trofeu de 2n classificats que ens dona dret a l’ascens a primera categoría de cara al curs vinent per l’Andorra B. Igualment, l’Alex Alcón Llosada i en Marc Martínez Gámiz han estat premiats com a millors 2n i 3r taulells respectivament de la categoría.

Felicitats a tots els nostres jugadors!

Crònica de Martí Martínez.

20170611_04

Marc Martínez Gámiz (sub12)

20170611_03

El torneig en joc!

20170611_05

Segon classificat, Marc Martínez Gámiz

20170614

2n Classificats 2ª Categoria Lleida (no hi són tots!)