Crònica de la segona i tercera rondes

Avui 27 d’agost s’ha disputat la jornada amb una doble ronda. Aquest mati, casualitats del destí, dels més de 150 jugadors, els representants Andorrans s’han enfrontat entre ells.

La partida de la jornada matinal ha estat molt disputada, amb llargues maniobres posicionals per les dues bandes. En Raúl s’ha quedat amb un peó aïllat de bon principi però no era clar trobar un pla per aprofitar-ho. Finalment en Robert ha comès un error greu deixant-se un peó i el Raúl ho ha aprofitat, el resultat ha estat d’empat.

La jornada per la tarda, En Raúl s’ha quedat molt millor en l’obertura contra el Jugador Local, Illir Zhupa. No obstant el seu rival ha trobat recursos per poder aguantar i acte seguit s’ha simplificat molt la posició i han acordat l’empat.

En Robert ha guanyat la seva partida a la Mestra Internacional Femenina, Ligia Jicman de Romania. Una partida molt igualada fins que el representant Andorra ha entrat en un final amb peó de més on s’ha acabat imposant.

Demà la quarta ronda es disputarà al horari habitual, a les 15:00 hores.

Galeria de fotografies a Flickr
Enllaç a chess-results
Retransmissió a chess24

Robert Aloma Vidal

Robert Aloma Vidal

Mestre Internacional | Professor FEVA

2018 Tirana

Hotel (Tirana)

2018 Tirana

Sala de joc