6 jugadors del GEVA-CEA en el Campionat Provincial d’escacs actius

Aquest passat diumenge 27 de maig es va celebrar de les 9:00 a les 13:30 a la localitat lleidatana de Ponts, concretament en el Pavelló Esportiu, el Campionat Individual Provincial d’escacs actius de Lleida. El torneig es va jugar a un ritme de 12 minuts més un increment de 5 segons per jugada.

Enguany la representació del GEVA-CEA ha estat força nodrida amb 6 jugadors, els sub16 Josep Mª Ribera Veganzones i Àlex Alcón Llosada, els sub12 Serni Ribera Veganzones, Jaume Alcón Llosada i Marc Sánchez Sala i el jugador sènior Àlfred Alcón.

Tots ells van decidir participar amb l’objectiu d’agafar més experiència i millorar el seu nivell, i vists els resultats finals de manera global podem dir que en general els resultats van ser força satisfactoris i la seva progressió continua pel bon camí.

2018 Campionat Actius individual Lleida

Marc Sánchez Sala vs Josep Mª Ribera Veganzones

2018 Campionat Actius individual Lleida

Els jugadors del GEVA-CEA

Si ens fixem en la classificació final el millor dels nostres jugadors fou en Josep Mª Ribera amb 5 punts, 12è de la classificació general, però amb la mateixa puntuació que el 8è. Molt bona actuació d’en Pepe que millora el seu ELO en uns quants punts malgrat que no es va endur el premi al millor jugador del grup C perquè en Guim Estruch del Lleida va realitzar una excel·lent actuació amb 6 punts.

Amb 4 punts tres jugadors, Àlex Alcón Llosada, Marc Sánchez i Serni Ribera, tots ells, com en el cas del Pepe millorant el seu rànquing. En Marc i Serni lluitaven pel premi al millor jugador sub12 que finalment fou pel primer gràcies al millor coeficient de desempat. En Marc Sánchez també fou el millor jugador del grup E, mentre que en Àlex va acabar segon del grup D superat pel desempat per la jugadora del Lleida Vinyet Palau.

En Jaume Alcón Llosada va tenir un mal començament i malgrat recuperar-se en les següents partides va finalitzar amb 3 punts, un més que el seu pare Àlfred que va finalitzar amb 2.

A continuació poden trobar els enllaços a les classificacions i també a la galeria de fotos.

Galeria de fotografies a Flickr
Resultats i classificacions a chess-results

Crònica de Oscar de la Riva Aguado

Crònica de Oscar de la Riva Aguado

Gran Mestre Internacional | Director Tècnic FEVA

2018 Campionat Actius individual Lleida

Àlex Alcón Llosada i Serni Ribera Veganzones

2018 Campionat Actius individual Lleida

Jaume Alcón Llosada (AND)

2018 Campionat Actius individual Lleida

Josep Maria Ribera Veganzones (AND)

2018 Campionat Actius individual Lleida

Àlfred Alcón (AND)