Dissabte 17 de desembre a les 10:00 al Prat Gran

El proper dissabte 17 de desembre de 2016 es jugarà el 15è Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:15 hores i tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran). Es preveu acabar al voltant de les 13:30 hores, un cop finalitzat el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per jugador segons el sistema suís. Es celebraran tres competicions paral.leles amb les següents categories: SUB-12 (tots els nascuts el 2004 i el 2005), SUB-10 (tots els nascuts el 2006 i el 2007) i SUB-8 (2008 i posteriors).

Com a premi es lliuraran joguines als millors classificats de cadascuna de les categories, a més tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/a pugui prendre part en el torneig. En cas afirmatiu, haurien de formalitzar la inscripció del seu fill/a mitjançant el lliurament del formulari, que poden descarregar en format PDF, fent-lo arribar al professor d’escacs de la seva escola, amb data límit el divendres 16 de desembre.

L’organització tancarà les inscripcions un cop s’arribi als 120 jugadors i no s’acceptaran inscripcions el mateix dia de joc si s’ha arribat al límit. Per més informació poden trucar al +376 824465 (a partir de les 17:30h).

Us hi esperem!