Prop de 40 jugadors en una edició nocturna. El torneig del torneig!

En data de 25 de juliol, es va celebrar a l’Hotel Panorama el torneig del torneig. És a dir, el torneig dins del campionat de l’Open Internacional d’Escacs d’Andorra.

Aquest torneig no és el prestigiós campionat de partides ràpides del Grand Prix d’Andorra, amb jugadors de prestigi internacional, sinó que estic parlant del torneig que es juga pel plaer de jugar unes partides d’escacs a la nit, amb la motivació d’estar en el campionat social més important del Principat, amb la participació de tot aquell que no l’importa perdre unes quantes partides amb amics.

Doncs això, el torneig del torneig.

20170725_Torneig_Festa_Escaldes_05

Vista de la sala de joc, a l'Hotel Panorama

El guanyador del torneig ha estat el jugador aragonés Alberto QUINTÍN, guanyant totes les seves partides a excepció de la darrera que va cedir unes taules.

En segona posició l’especialista en ràpides del Principat, l’Esteve MATEU, un jugador que sempre sobresurt entre els altres jugadors en aquesta modalitat de joc. I en tercera posició ha estat el jugador del Girona Jordi SERRA.

Destacar la paciència dels àrbitres i col·laboradors, doncs a més de la enorme tasca de l’Open, també s’han encarregat d’organitzar els altres tornejos que han coincidit en les mateixes dates.

Amb col·laboracions d’aquest tipus fa que sembli que és fàcil jugar a escacs. Al cap i a la fi, no era tant sols un joc on es mou fusta?

Signat: Josep RIBERA

20170725_Torneig_Festa_Escaldes_01

Vista de la sala de joc, a l'Hotel Panorama

20170725_Torneig_Festa_Escaldes_03

Torneig Festa Major d'Escaldes

20170725_Torneig_Festa_Escaldes_22

Torneig Festa Major d'Escaldes

20170725_Torneig_Festa_Escaldes_24

Una partida decisiva, Alberto Quintin vs Jordi Serra

20170725_Torneig_Festa_Escaldes_25

Regals pels més joves del torneig!

Gran Prix

Vista de la sala

20170725_Torneig_Festa_Escaldes_30

Campió del torneig, Alberto Quintin (ESP)