Els germans Alcon campions de les categories sub10 i sub12

Jaume Alcon s’ha imposat amb molta autoritat la categoria sub10 ja que a la darrera ronda va aconseguir una nova victòria, enfront Marc Martínez, guanyant per tant les sis partides del torneig i classificant-se per les finals del Campionat de Catalunya sub10.

La segona plaça ha estat, en solitari, per la Judit Aviñó amb 4,5 punts, mentre que el tercer jugador classificat ha estat en Jordi Albert amb 4, que ha resultat afavorit pel desempat per davant de l’Ariadna de la Riva i en Jan Marsenyach, ja que ambdós havien acabat amb la mateixa puntuació.

El germà gran d’en Jaume, l’Alex Alcon, ha vençut en l’altra categoria sub12, al superar en mig punt el segon classificat, en Josep Mª Ribera. El cert és que ambdós jugadors han mantingut un frec a frec fins el final i l’Alex s’ha vist afavorit per les taules de la darrera jornada entre en Josep Mª Ribera i Josep Pubill, mentre ell guanyava la seva partida davant Eloi Obiols. La plaça femenina per les finals catalanes ha estat per l’Emma Bartomeu que es classifica així per segon any consecutiu.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb les classificacions finals del torneig:

Darrera ronda sub10

Darrera ronda sub12

Vista de la sala de joc...

Vista de la sala de joc...