Amb la participació dels andorrans Marc Martínez, Jaume Alcón i Ariadna de la Riva

Del 10 al 15 de juliol s’està celebrant a la població andalusa de Salobreña el Campionat d’Espanya sub12 organitzat per la Federació Espanyola d’Escacs on enguany prenen part tres jugadors del Principat, en Marc Martínez, Jaume Alcón i Ariadna de la Riva gràcies a que tots ells van assolir la puntuació necessària en el Campionat de Catalunya de la seva categoria.

2017 Campionat Espanya sub12

Els representants andorrans!

Els jugadors, delegats i acompanyants es troben allotjats a l’Hotel Best Western Salobreña. El cert és que l’entorn pels nens és fantàstic, amb piscina, activitats amb monitors per les estones d’oci, mentre que la sala de joc, en un edifici annex és perfecte per la pràctica del nostre esport. Climatitzada, ben condicionada, àmplia i còmode. Les primeres 20 partides es poden seguir en directe a través de la web chess24 mentre que pel que fa als emparellaments i les demés dades tècniques les podem trobar als servidors de la plana info64.

Potser l’únic «però» és el tema dels menjars. Com tots coincidim en els mateixos horaris el menjador es queda petit i hi ha certs problemes en el buffet, ja que en ocasions els plats més demanats s’acabes i es triga en refer. Això provoca que en certs moments els petits, força afamats pel desgast de les partides, no acabin de trobar allò que volen menjar.

2017 Campionat Espanya sub12

Vista de la sala de joc...

Pel que fa al torneig, i a l’actuació dels nostres jugadors, de moment es troben amb les següents puntuacions desprès de cinc partides: Marc Martínez Gámiz 2 punts, Ariadna de la Riva Real amb 1½ i Jaume Alcón Llosada amb 1.

El cert és que la puntuació fins el moment no és gaire elevada, certament per sota de les seves possibilitats reals ja que han deixat escapar algunes bones posicions. Encara falten quatre partides per finalitzar i per tant esperem que lluitin tot el possible fins al final per remuntar posicions en la classificació.

El torneig és força dur amb els millors jugadors espanyols de la categoria, però és una bona proba pels nostres jugadors de cara a agafar experiència i millorar els seus coneixements, tant en les partides jugades com les preparacions prèvies i els anàlisis posteriors que serveixen per enriquir els seus coneixements generals sobre els escacs.

2017 Campionat Espanya sub12

La foto de família amb els representants de totes les comunitats!

2017 Campionat Espanya sub12

Marc Martínez Gámiz

2017 Campionat Espanya sub12>

Jaume Alcón Llosada

2017 Campionat Espanya sub12

Ariadna de la Riva Real

2017 Campionat Espanya sub12

A jugar!

2017 Campionat Espanya sub12

Tot llest per començar!

2017 Campionat Espanya sub12

Les darreres anotacions!