Marc Martínez sots-campió de la categoria sub12

Aquest diumenge 5 de juny es va celebrar al CosmoCaixa de Barcelona el 12è Torneig Infantil EDAMI, un torneig escolar que es realitza cada any al acabar els cursos escolars d’escacs i que aplega una bona quantitat de nens participants en tres categories, sub8, sub10 i sub12.

La present edició ha comptat amb la participació de més de 450 escolars de primària sota l’organització d’EDAMI («Escuela de Ajedrez Miguel Illescas») encapçalada pel Gran Mestre espanyol Miguel Illescas. El torneig, amb aquesta quantitat de jugadors s’ha celebrat per sistema Masnou, ja que el que prima en un esdeveniment d’aquestes categories és que els nens gaudeixin participant en competició, i a l’hora, es realitzaven activitats diverses, tallers d’escacs, entrades pel Museu de la Ciència, vaja una jornada lúdica per tothom!

Enguany el Principat ha tingut representació en dues d’aquestes categories, per una banda en Jaume Alcón a sub10 mentre que en Marc Martínez prenia part a sub12. En Jaume ha tingut una bona actuació a sub10 al acabar amb 10½ punts, però malgrat això no ha pogut entrar en el podi. Per la seva banda, a sub12, en Marc Martínez ha finalitzat segon amb 14 punts. Sense cap mena de dubte una actuació excel·lent!

A continuació una selecció de fotos de l’esdeveniment, però en podeu trobar més a la Galeria de fotos a Flickr.

20160605 Torneig CosmoCaixa

Vista del torneig al CosmoCaixa

20160605 Torneig CosmoCaixa

Jaume Alcón en joc! (sub10)

20160605 Torneig CosmoCaixa

Marc Martínez en joc! (sub12)

20160605 Torneig CosmoCaixa

Lliurament de premis

20160605 Torneig CosmoCaixa

Marc Martínez rep el premi de mans del Gran Mestre Miguel Illescas

I per acabar, imatges del torneig en el Telediari de RTVE.

[youtube]https://youtu.be/l6zrSliCeaw[/youtube]