Jornada solidària d’esport contra el càncer

La lluita contra la malaltia del Càncer s’ha convertit en una constant del ésser humà. Tots hem patit directa o indirectament què és el Càncer i els seus efectes.

Amb la voluntat de conscienciar i donar a conèixer quines són les possibilitats als malalts i als qui acompanyen als malalts, l’associació contra el Càncer va celebrar aquest dissabte, el Estadi Comunal d’Andorra la Vella un esdeveniment en el es sumaven varies Federacions Esportives a mode solidaritat, fent la seva pròpia activitat, sumant el seu granet d’arena amb la lluita contra la malaltia.

La Federació d’Andorra ha participat amb la trobada celebrant dos tornejos de partides ràpides de tipus popular on podia participar qualsevol aficionat que sàpigues moure les peces.

Es diu que podia participar qualsevol que pogués moure les peces, perquè l’objectiu de muntar uns quants taulell al Estadi Comunal era el passar una bona estona amb companys i donar una senyal de solidaritat.

Raül GARCIA i Robert ALOMÀ han estat els responsables del torneig pel goig i plaer dels demés que han estat mereixedors, pel fet d’assistir, d’un ticket que donava dret a un arròs de muntanya que el Rebost del Padrí va fer pel gust dels assistents.

20170610 12 Hores esport vs Càncer

Hora de jugar!

El primer torneig del matí ha estat guanyat per part del Àlex ALCÓN, un nom que probablement ens acostumarem a sentir quan parlem d’escacs i quan parlem de partides ràpides.

L’Àlex, té molta afició i intenta no perdre cap oportunitat per posar a prova als seus rivals davant del taulell, sigui popular, sigui competició. Destacar l’actuació del Jaume ALCÓN, que ha estat el millor dels “nens”, havent mostrat un joc interessant.

També destacar en aquests torneig la resta dels nens, que sigui per assistència sigui per afició, han estat qui han donat la salsa necessària al torneig, amb bon humor i simpatia.

El segon torneig l’ha guanyat el no tant juvenil Joan MOSCOSO, el qual no ha donat cap oportunitat als seus rivals, ni al Serni RIBERA, candidat també a guanyar el torneig.

En Joan i el Serni han jugat dues partides, havent guanyat la primera en Joan, i la segona el Serni. La partida vàlida pel torneig ha estat la primera, fet que ha provocat la queixa –i bon humor- del Serni.

Després del torneig ha arribat l’arròs, fet que ens ha fet pensar que, pot ser, la combinació d’escacs, arròs i una excusa per jugar, és motiu suficient per tornar a repetir.

Crònica de Josep RIBERA

20170610 12 Hores esport vs Càncer

El Raül i el Robert ja ho tenen tot preparat!

20170610 12 Hores esport vs Càncer

On posarà l'alfil l'Emma?

20170610 12 Hores esport vs Càncer

En joc!

20170610 12 Hores esport vs Càncer

Comença la partida!

20170610 12 Hores esport vs Càncer

Molta concentració!

20170610 12 Hores esport vs Càncer

En Raül amb el guanyador... Joan Moscoso!