Molt bona actuació dels representants andorrans

Dins del rosari de tornejos d’anar per casa que es celebren a Catalunya, existeix un torneig juvenil, en el qual participen tant sols nens de la província de Lleida i de l’Aragó.

En concret és un torneig que es celebra al Centre Cívic de Balàfia, el qual coincidia amb un torneig actiu a Vallfogona.

La competició estava organitzada amb ADEJO, amb carinyo i amb voluntat de que els participants estiguessin passant una estona agradable amb els pares, compartint un matí del cap de setmana.

La concurrència de tornejos que s’ha esmentat no ha estat obstacle per celebrar dit esdeveniment, on van poder participar aproximadament uns 40 nens, els quals van jugar dos tornejos en funció del nivell que, presumiblement, es tenia.

20170528 Trobada Interclubs ADEJO

Els nostres jugadors!

En el torneig A van jugar en Josep Mª RIBERA i en Marc MARTÍNEZ, mentre que en el torneig B en Marc SÁNCHEZ.

En Marc SÁNCHEZ va presentar al final del matí 7 punts sobre 7 punts possibles, actuació que ens pot donar una idea de la superioritat clara que va mostrar. Una victòria inapel·lable.

Marc es va sentir molt segur durant tot el torneig i no va haver-hi cap sensació de que la victòria se li escapés de les mans, motiu pel qual dona raons per a que en les pròximes edicions jugui el torneig A.

El torneig A era més fort que el B, jugant nens de l’Aragó amb ELO de 1850 i 1900 FIDE.

En Marc va fer una bona actuació i va jugar al seu nivell assolint 4 punts i una meritòria quarta posició, darrera de la guanyadora, la juvenil Maria GARRETA, d’un ELO FIDE de 1.900 que tant sols va perdre amb el Josep Mª RIBERA, segon a la classificació. Si el Marc continua jugant amb aquesta assiduïtat, donarà un salt ben aviat de nivell.

Els nostres jugadors es van sentir a gust en un torneig familiar, amb coca i suc per tothom. Amb aquesta tònica de fer i bon ambient, segurament l’expedició andorrana tornarà a participar en tornejos d’aquest tipus.

En fi, un torneig per passar una estona agradable.

Crònica de Josep RIBERA

20170528 Trobada Interclubs ADEJO>

Marc Sánchez Sala (sub12)

20170528 Trobada Interclubs ADEJO

Josep Mª Ribera Veganzones (sub14)

20170528 Trobada Interclubs ADEJO

Marc Martínez Gámiz (sub12)