Nova participació de tres jugadors del GEVA-CEA en el Circuit català d’actius 2019

Aquest diumenge, 2 de juny, s’ha disputat el XVII obert d’escacs actius vila de Santa Coloma de Queralt. Un altre actiu dins del XVI circuits català d’oberts internacionals d’escacs 2019. En aquesta ocasió han pres part 3 jugadors del Principat, en Joan Guerra, el Marc Martínez i la Maria Galera amb un total de 116 participants i un bon nivell global i molts jugadors titulats.

Un dia magnífic per gaudir del lloc, el clima i evidentment dels escacs. El torneig s’ha jugat a un ritme de joc de 15 minuts per jugador més 5 segons per jugada a un total de 8 rondes.

El Joan Guerra ha fet 4,5 punts, fent un bon torneig, jugant amb algun Mestre Internacional i guanyant 2 posicions en la classificació respecte el rànquing inicial.

El Marc Martínez ha fet 4 punts, guanyant gairebé una trentena de posicions en la classificació, jugant bastant sòlid i també amb 2 mestres catalans.

La Maria Galera ha fet 2,5 punts, sempre amb un esperit combatiu i alegre, val a dir que al estudiar fora no ha pogut jugar tant aquesta temporada i ha notat aquesta falta de ritme. Això sí, en el sorteig final, la Maria s’ha emportat un lot de vins, i tots un bon record i una bona experiència, compartint tots plegats aquest dia i amb ganes de tornar l’any vinent.

El guanyador del torneig ha estat, el Mestre Internacional xilè Fernando Valenzuela amb 7 punts de 8 possibles, el segon classificat, ha estat el Gran Mestre espanyol Xavier Vila amb 6,5 punts, i ha completat el podi el també Mestre Internacional, el colombià, Jorge Gonzalez també amb 6,5 punts però pitjor desempat.

La delegació andorrana continua fent kilòmetres i jugant diferents tornejos!!!

A continuació us deixem els enllaços a chess-results i la galeria de fotos!

Galeria de fotografies a Flickr
Enllaç a chess-results
Circuit Català d’Oberts Internacionals

Martí Martínez Balastegui

Martí Martínez Balastegui

Delegat GEVA-CEA B

20190602 Santa Coloma de Queralt

Joan Guerra

20190602 Santa Coloma de Queralt

Maria Galera

20190602 Santa Coloma de Queralt

Marc Martínez

20190602 Santa Coloma de Queralt

Vista de la sala de joc