Robert Alomà nou Campió Absolut d’Andorra

Aquest cap de setmana, els dies 12 i 13 de novembre, s’ha celebrat al GEVA el Campionat Absolut d’Andorra. S’han jugat 8 rondes per sistema suís de partides a 20 minuts amb 10 segons d’increment. Aquest ritme permet que les partides siguin de certa qualitat sense tardar massa dies en finalitzar-lo.

Ha comptat amb la participació de 29 jugadors de totes les edats lluitant per quedar campions de la seva categoria o de la classificació general.

El jugador a priori favorit, el Mestre Internacional Robert Alomà, finalment no ha tingut problemes per emportar-se la victòria, doncs només ha cedit unes taules amb en Daniel José, guanyant la resta de partides i totalitzant, per tant 7½ punts dels vuit possibles.

En Raul Garcia ha quedat 2n amb 6½ punts fent un bon torneig, amb els mateixos punts que en Daniel José. Una mica més despenjat en Joan Fernández, que ha quedat en el quart lloc amb 5,5 punts. El 5è lloc ha estat pel nou vingut Rafael Gonzalez Maza, primer del nombrós grup de jugadors amb 5 punts, ja que fins a sis jugadors han arribat a aquesta puntuació.

En les classificacions per edats, el 1r sub16 ha estat en Josep Maria Ribera amb 5 punts, els mateixos que el 1r sub14, en Àlex Alcón Llosada. Cal dir que ambdós han realitzat una molt bona actuació. En Serni Ribera ha quedat 1r sub12 amb 4 punts i en Jaume Alcón Llosada 1r sub10, també amb 4 punts.

2016 Absolut Andorra

La partida entre els dos primers, Alomà vs Garcia

2016 Absolut Andorra

Daniel José vs Robert Alomà

2016 Absolut Andorra

Rafael González Maza, debut en el Campionat d'Andorra!

20161113 Absolut Andorra

Vista de la sala de joc

20161112 Absolut Andorra

Josep Mª Gorgues vs Josep Mª Ribera

20161113 Absolut Andorra

Els petits també juguen!