El gran mestre Belga Luc Winants es situa líder en solitari amb 6 de 6

Les taules rapides d’avui entre el Bassem Amin i Michelle Godena al tauler número 1, han permès al gran mestre belga Winants situar-se al capdavant de la classificació.

Hi ha quatre jugadors que persegueixen al líder a mig punt. Aquests jugadors són Bassem Amin (EGY), Michelle Godena (ITA), Pablo Almagro (ESP), Igor Efimov (MNC) tots amb 5,5 punts.

La partida d’aquesta ronda 6 del representat Andorrà ha estat molt disputada. S’ha arribat a una posició on les blanques disposaven d’un peó aïllat però amb certa iniciativa per les columnes i els alfils apuntant a l’enroc. En Robert ha aconseguit canviar les torres negres per poder alleugerir la pressió, i gradualment ha anat consolidant la posició. Finalment ha arribat a un final amb parella d’alfils contra cavall i alfil, on les blanques tenien masses debilitats i no es podien defensar.

Amb aquesta victòria el Robert es situa amb 5 punts de 6, en el lloc 11è de la classificació general. Demà, a la setena ronda, jugarà contra el Mestre FIDE Albanés Franc Ashiku.

20161027_Menton_01

Mario Mancini (FRA) vs Robert Alomà (AND)

20161027_Menton_03

Michelle Godena (ITA) vs Amin Bassem (EGY)

20161027_Menton_02

Sebastien Maze (FRA) vs Nino Maisuradze (FRA)