Victòria del líder davant el número 1 del rànquing

Continua sorprenent el joc d’en Javier Abans Aguerrea. No hem d’oblidar que es tracta d’un jugador sub8. Avui ha derrotat de manera convincent a Ciro Revalient Montoya, de la federació Andalusa número 1 del rànquing i gran favorit a guanyar el torneig amb un ELO de 1822.

El Jaume avui a tornat ha fer taules. El seu rival, Héctor Guardia Suarez de Castella i Lleó ha sortit amb el peó de rei i el Jaume ha oposat la defensa Caro-Kann. Al finalitzar l’obertura, les negres han quedat molt bé, però una bona defensa del primer jugador ha forçat un final d’alfils de diferent color totalment igualat.

Demà es jugarà l’ultima jornada doble amb les rondes 7 i 8.

A continuació els enllaços per poder seguir el torneig:

20160630 Ct Espanya Edats

Héctor Guardia vs Jaume Alcón Llosada

20160630 Ct Espanya Edats

Javier Abans vs Ciro Revaliente