Javier Abans Aguerrea lidera la prova amb 5 punts

Desprès de la cinquena ronda solament queda un jugador amb totes les partides guanyades, Javier Abans Aguerrea de la comunitat de Navarra. De moment la sensació del torneig, ja que acaba de proclamar-se campió de la categoria sub8 amb 8,5 punts sobre 9 possibles.

El Jaume avui ha perdut pel matí amb la jugadora Jana Moll de Balears. La partida s’ha complicat desfavorablement pel Jaume que portava les peces blanques, però al mig joc ha guanyat un peó i quan disposava d’avantatge ha caigut en un parany i la seva dama ha quedat atrapada.

Per la tarda les coses han anat millor, el seu rival Daniel González Vacas de la federació andalusa no ha jugat be davant la defensa Caro-Kann plantejada pel Jaume. En una interessant combinació ha guanyat una peça i ràpidament la partida. El Jaume jugarà demà amb les peces negres davant el representant de Castella i Lleó Héctor Guardia Suarez.

Ja hem travessat l’equador de la competició i demà es juga la sisena ronda. Totes les federacions estan representades i una de les federacions més nombrosa és la Catalana amb 22 jugadors.

A continuació els enllaços per poder seguir el torneig:

20160629 Ct Espanya sub10

Daniel González vs Jaume Alcón

20160629 Ct Espanya sub10

La delegació catalana a sub10