Taules davant el número u del rànquing

La partida d’aquesta quarta ronda contra el mestre internacional de les Illes Feroe i número u del rànquing del torneig ha finalitzat en taules després d’una intensa lluita de quatre hores. El meu rival ha jugat la seva obertura favorita, la Siciliana Najdorf, on he triat una de les variants més de moda actualment per combatre-la. En un primer moment la meva posició semblava força còmoda, però el joc precís de les negres m’han dut a una posició on m’ha costat molt trobar un pla raonable de joc per intentar mantenir opcions. Mitjançant un sacrifici de peó les negres han aconseguit simplificacions i activitat, i de fet, en els destrets de temps he hagut de jugar amb atenció per no donar opcions en un final igualat.

Amb aquest resultat s’ha ampliat el grup capdavanter, ja que fins a 4 jugadors es troben empatats en el primer lloc amb 3 punts. De fet, el líder fins el moment, Konstantinos Michaelides ha perdut davant Peter Kirby, i això ha permès el reagrupament de jugadors amb 3 punts.

Demà nova jornada doble, amb partides a les 10:00 i les 17:00, i per tant una jornada important degut a l’enorme desgast d’energia que això suposa.