Valentí Riba campió per segon any consecutiu

A les instal·lacions del GEVA a Escaldes-Engordany s’ha celebrat una nova edició del Campionat Juvenil d’Andorra. Enguany, en total, han participat 13 joves del Principat de diferents edats.

El guanyador ha estat en Valentí amb 5 punts, això sí, empatat amb la Maria Galera i per tant gràcies al millor coeficient de desempat.

En Valentí s’ha sabut recuperar després d’un començament fluix. La competició ha sigut molt emocionant i els tres protagonistes principals han estat: el mateix Valentí, la Maria i el Pep Ribera, tots tres s’han alternat al lideratge de la prova, arribant a l’ultima ronda amb els mateixos punts.

Finalment el Valentí i la Maria han vençut en les seves respectives partides, mentre que en Pep s’ha tingut que conformar amb un empat davant l’Àlex Alcón. Per cert, l’única partida acabada en taules de tot el torneig!

D’aquesta manera el Valentí revalida el títol amb un treballat torneig. La Maria Galera aconsegueix un meritori segon lloc, empatant a punts amb el campió. El tercer lloc d’en Pep Ribera, amb 4,5 punts, demostra la seva constant progressió en totes les competicions on participa.

A continuació poden consultar l’enllaç del torneig a chess-results amb els resultats i classificació final:

20160210 Juvenil Andorra

Juvenil Andorra 2016

20160210 Juvenil Andorra

Juvenil Andorra 2016

20160211 Juvenil Andorra

Juvenil Andorra 2016

20160211 Juvenil Andorra

Juvenil Andorra 2016

20160211 Juvenil Andorra

Juvenil Andorra 2016