Bon inici del torneig amb la primera victòria

En aquesta primera ronda al jugador del Principat li ha tocat enfrontar-se, amb les peces negres, davant el representant de San Marino, Massimiliano Macapani. Després de l’obertura, una Defensa Holandesa variant Leningrado, l’Oscar ha pres la iniciativa gràcies al joc un tant insegur del seu rival, que ha barrejat plans, i poc després ha decidit abandonar degut a que se li ha passat per alt un cop tàctic que donava a les negres un peó d’avantatge i una posició tècnicament guanyadora.

Els altres jugadors que en aquesta jornada inaugural també han obtingut la victòria han estat Igor Efimov, Olaf Berg i Oliver Said.

Demà toca la primera jornada doble, amb partides pel matí a les 10:30 i a la tarda a les 17:00 hores.

Pel que fa a l’organització aquesta s’està mostrant fins el moment molt eficaç. Bona cobertura del torneig, un bon hotel on allotjar els jugadors (Livadhiotis City Hotel) situat al centre de Larnaka, al costat del Passeig de les Palmeres i l’església de Sant Lazarus. Pel que fa a la sala de joc, el Museu de la Ciutat, un edifici de 1881, és ampli i confortable i amb capacitat perquè els aficionats que ho desitgin puguin seguir en directe les partides, i es troba a uns deu minuts a peu de l’hotel.

Sala de joc – Ronda 1

Retransmissió en directe

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: