L’equip continua amb la seva bona ratxa

L’equip ha sumat la seva quarta victòria consecutiva, en aquesta ocasió a casa, davant el Vallfogona C. La veritat és que fins el moment l’actuació general està sent inapel·lable, i la jornada d’avui amb un clar i contundent 4-0.

El matx ja ha començat bé amb la victòria en el darrer tauler d’en Marc Martínez degut a que l’equip rival s’ha presentat amb tant sols tres jugadors. La següent partida en acabar ha estat la victòria en el tercer d’en Josep Mª Ribera que ha controlat molt bé la partida, guanyant material i imposant el seu avantatge.

En el segon tauler en Àlex Alcón ha donat el tercer punt, en una partida més complicada, però on ha sabut neutralitzar la iniciativa rival per acabar enduent-se la victòria. El darrer en acabar ha estat la Maria Galera que avui defensava el primer tauler. Ha estat la partida més llarga, però el cert és que l’ha dominat en tot moment per acabar enduent-se el punt.

El proper diumenge, amb la visita a Tàrrega, es completarà la primera volta en un matx que definirà el primer lloc de la classificació.

A continuació els resultats individuals:

ANDORRA B 4 – 0 VALLFOGONA C
1 Galera, Maria 1781 1-0 1700 Rubies, Antonio
2 Alcón, Àlex 1743 1-0 1675 Rubies, Antoni
3 Ribera, Josep Mª 1733 1-0 1623 Berge, Jose M.
4 Martínez, Marc 1712 +- Vacant

 

20160214 Andorra B vs Vallfogona C

20160214 Andorra B vs Vallfogona C