L’equip d’Andorra la Vella nou campió interparroquial

Aquesta dissabte 14 de novembre pel matí una vintena de jugadors s’han trobal al local social del GEVA per prendre part en una nova edició del Campionat Interparroquial.

Enguany, han pres part quatre equips integrats per 4 jugadors més un jugador reserva, que s’han enfrontat per sistema lliga a doble volta, jugant-se així 6 rondes de partides de cinc minuts per jugador amb un increment de tres segons per jugada. Segurament s’ha trobat a faltar algun equip, com és el cas de Sant Julià, però aquest any els seus efectius, per diversos motius, no han pogut participar.

L’equip de la parròquia d’Andorra la Vella, liderat per en Robert Alomà nou resident, ha estat capaç d’aguantar la pressió de l’equip de La Massana fins la darrera ronda i finalment s’ha endut la victòria per un ajustadíssim resultat, ja que tant sols ha obtingut mig punt d’avantatge sobre l’equip campió de la darrera edició. Completava l’equip de la capital en Benet Pantebre, Josep Mª Ribera, Àlex Alcón i Carlos Saez.

El torneig ha aplegat jugadors de totes les edats, i precisament això és el millor dels equips, que combinaven experiència, amb jugadors molt joves.

20151114 Torneig Interparroquial

Torneig Interparroquial

20151114 Torneig Interparroquial

Torneig Interparroquial

20151114 Torneig Interparroquial

Torneig Interparroquial

20151114 Torneig Interparroquial

Torneig Interparroquial

Classificació Final
Andorra la Vella 16.0
La Massana 15.5
Escaldes-Engordany 9.0
Encamp 7.5