Excel·lent participació amb 34 jugadors dividits entre les tres categories

Aquest dimarts 20 de gener, com és habitual en aquestes dates, ha començat una nova edició de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya per edats. Andorra es troba dins de les Comarques Pirinenques i les partides es disputen els dimarts a les 18:00 al local social del GEVA.

20150120 Comarques Pirinenques - Ronda 1

Vista de la sala de joc

Enguany prenen part 34 jugadors, tres més que el darrer any, repartits de la següent manera: SUB10 (16 participants), SUB12 (13 participants) i SUB14 (5 participants) tots ells jugadors del Principat. Com ja va succeir en la passada edició no s’han pogut organitzar les fases prèvies de les categories sub14 i sub16 degut a que no hi havia suficients jugadors. De totes maneres aquests tindran la opció d’obtenir una plaça de classificació si participen en el Campionat Juvenil d’Andorra que es celebrarà la setmana de Carnaval.

Com a les darreres edicions a les categories sub10 i sub12 es juga per sistema suïs a sis rondes, mentre que la categoria sub14 ho fa per sistema lliga sempre amb un ritme de 65 minuts per jugador. El torneig donarà les places per la Fase Final del Campionat de Catalunya per edats que es celebrarà per Setmana Santa a La Pineda.

20150120 Comarques Pirinenques - Ronda 1

Vista de la sala de joc

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la primera ronda i l’emparellament de la segona: