Us esperem el dissabte 19 de desembre a les 10:00 al Prat Gran

El proper dissabte 19 de desembre de 2015 es jugarà el 14è Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:15 hores i tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran). Es preveu acabar al voltant de les 13:30 hores, un cop finalitzat el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per jugador segons el sistema suís. Es celebraran tres competicions paral.leles amb les següents categories: SUB-12 (tots els nascuts després del 01/01/2003), SUB-10 (tots els nascuts després del 01/01/2005) i SUB-8 (tots els nascuts després del 01/01/2007).

Com a premi es lliuraran joguines als millors classificats de cadascuna de les categories, a més tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/a pugui prendre part en el torneig. En cas afirmatiu, haurien de formalitzar la inscripció del seu fill/a mitjançant el lliurament del següent formulari, fent-lo arribar al professor d’escacs de la seva escola, amb data límit el divendres 18 de desembre. L’organització tancarà les inscripcions un cop s’arribi als 130 jugadors i no s’acceptaran inscripcions el mateix dia de joc si s’ha arribat al límit