Victòria davant un equip teòricament superior

Important victòria l’aconseguida avui davant l’equip de Sort que superava clarament per ELO en els tres primers taulers els jugadors andorrans i que segurament és un dels equips més forts de la categoria. Tot i així cal dir que l’encontre ha estat força disputat i per tant la victòria aconseguida és molt meritòria.

En el primer tauler s’ha produït la única derrota, però el cert es que la teòrica diferència de nivell entre ambdós jugadors era molt gran i això pot haver condicionat el joc de la Maria que ha jugat un tant impressionada i ha perdut amb molta facilitat. Tot i així s’ha respòs molt be en la resta de taulers aconseguint tres victòries i no cal destacar les de Diana da Rocha i Guillem Sasplugas enfront rivals superiors.

En definitiva, un bon resultat que ha de donar ànims a l’equip ja que mostra que el seu nivell està per sobre de l’ELO dels seus jugadors.

A continuació els resultats individuals:

SORT 1 – 3 GEVA-CEA D
1 Farre, Lluís 2101 1-0 1724 Galera, Maria
2 Vela, Oscar 1836 0-1 1714 Da Rocha, Diana
3 Montornés, Lluís 1794 0-1 1706 Sasplugas, Guillem
4 Chalamanch, Jaume 1700 0-1 1700 Navarro, Ernest