Julio Granda es queda sol al capdavant de la classificació

El gran mestre peruà es queda sol al capdavant de la classificació amb 6½ punts al guanyar el gran mestre francès Vladislav Tkachiev aprofitant-se així de les taules d’Andrey Vovk a la segona taula.

Sembla que el fort gran mestre peruà ve disposat a revalidar el seu títol ja que la victòria d’avui li suposa un pas de gegant per aconseguir-ho ja que recordem ha jugat també amb els germans Vovk que tot just són alguns del favorits.

A la partida d’avui ha triat una línia irregular que li ha donat una bona posició en el migjoc. A partir d’aquí ha simplificat favorablement la posició per acabar capturant tots els peons del flanc de dama del rival. El contrajoc desesperat per part de les negres en els destrets de temps ha fet que hagués de calcular amb precisió per guanyar la partida amb autoritat.

20150724 Julio Granda (PER)

Julio Granda (PER)

A tant sols mig punt de distància del líder, amb 6 punts, només trobem un jugador, l’ucraïnès Andrey Vovk que avui no ha pogut superar, amb les peces negres, el gran mestre francès Maxime Lagarde. La partida, una defensa Siciliana, ha estat força complicada e interessant ja que les blanques han sacrificat material per realitzar un atac directe contra el rei rival. Tot i així la correcta defensa de les negres ha fet que el jugador francès no tingués més que taules i la partida ha acabat per triple repetició.

20150723 Jean-Noel Riff (FRA)

Jean-Noel Riff (FRA)

És estrany que tant sols un jugador es trobi amb 6 punts, però això s’ha degut a que entre els taulers 2 i 4 les tres partides han acabat en taules, malgrat que totes elles han estat força disputades.

Per tant, el grup realment ampli de perseguidors es troba amb 5½ punts, ja que fins a 12 jugadors tenen aquesta puntuació, entre ells diversos grans mestres i caps de sèrie del torneig.

20150724 Jhoel Garcia (PER)

Jhoel Garcia (PER)

Dins d’aquest grup destaca la presència del mestre FIDE català Joan Trepat, que avui ha guanyat amb les peces negres al mestre internacional veneçolà Daniel Pulvett i que en aquests moments va llançat per aconseguir la norma de mestre internacional.

20150724 Jose Gutierrez Anso (ESP)

Jose Gutierrez Anso (ESP)

A l’apartat local, en Joan Fernández, després de guanyar avui al jugador francès Laurent Aiglon, és el jugador més ben classificat amb 4½ punts. El segueixen Daniel José i Esteve Mateu amb 4 punts, mentre que en Raül García i en Valenti Riba en tenen 3½. En Valentí està realitzant fins el moment un bon torneig, ja que avui ha tornat a puntuar (taules) davant un rival superior per ELO.

20150724 Francisco Romero Berruezo (ESP)

Francisco Romero Berruezo (ESP)

Ahir la meteorologia va permetre la realització de la Barbacoa a la piscina de l’hotel Sant Gothard, i per tots aquells que encara tinguin un forat, aquesta nit es celebra un sopar argentí al restaurant Pampa d’Arinsal.

20150724 Milena Saucey (FRA)

Milena Saucey (FRA)

20150724 Joaquin Sevillano (ESP)

Joaquin Sevillano (ESP)

20150724 Equip Arbitral

Equip arbitral

20150723 Barbacoa

Barbacoa a la piscina Hotel St. Gothard

[youtube]https://youtu.be/qVlMyP9z5gY?list=PLb7JKhuJxDnwR3zH6DMTIPFgnJcAKp3m5[/youtube]