Taules davant el jugador xipriota Antoniou

En aquesta setena ronda el jugador del Principat no ha pogut passar de l’empat davant el mestre FIDE local Antonis Antoniou que fins ara s’està mostrant com el jugador més sòlid del torneig ja que tots just ha signat sis empats!

Amb les peces negres l’Oscar ha triat una obertura Escandinava segurament per sorprendre el seu rival ja que no és precisament una variant que estigui dins el seu repertori d’obertures habitual.

En el mig joc, i davant l’esquema triat pel jugador xipriota, les negres han triat un esquema aparentment interessant, cedint espai a les blanques a canvi de buscar una ruptura central que els pogués donar la iniciativa. El pla, però, s’ha vist aviat insuficient ja que les blanques han controlat en tot moment les ruptures centrals i davant la manca de perspectives d’un joc actiu De la Riva ha preferit no arriscar repetint jugades i signant, per tant, l’empat.

Amb aquest resultat l’Oscar manté el liderat del torneig amb 6 punts, però s’estreny la distància davant el seu immediat perseguidor, el mestre internacional belga Michael Widenkeller que amb la seva victòria d’avui en porta 5,5. A continuació es troben Igor Efimov (Mònaco) i Olaf Berg (Illes Feroe) amb 5.

Antoniou (CYP) vs De la Riva (AND)

Sala de joc

Jugadors i acompanyants el dia de descans

Oscar de la Riva amb Paris Klerides, director del torneig

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: