Oscar de la Riva ha aconseguit avui la tercera victòria del torneig al superar amb les peces blanques el representant de Malta, el jugador Oliver Said.

La partida ha estat molt complicada degut a que el representant del Principat ha triat una arriscada variant per combatre la Siciliana plantejada pel seu rival. De fet ha hagut de pensar molt temps en l’obertura per trobar l’ordre de jugades precís i no quedar-se perdut sense lluitar dins els anàlisis que havia fet el seu rival. Finalment ha sabut trobat la línia més forta per combatre les amenaces de les negres i ha simplificat la posició per arribar a un final amb un peó d’avantatge. Malgrat que el final presentava complicacions ha acabat obtenint la victòria.

Amb aquest resultat l’Oscar es manté al capdavant de la classificació, però ara en solitari amb 3,5 punts. El persegueixen amb 3 punts els jugadors Olaf Berg (Illes Feroe) i Renato Frick (Liechtenstein).

Demà es farà la segona jornada doble del torneig amb partides a les 10:30 i a les 17:00 hores.

De la Riva (AND) vs Said (MLT)

Vista de la sala de joc...

Vista de la sala de joc...

A continuació els enllaços corresponents per poder seguir el torneig: